Valomainokset

Led-valomainos on nykaikainen valomainos

Valomainokset aina laadukkailla kestävillä ratkaisuilla!

Koska valomainos on pitkäikäinen investointi, korkea laatu on tärkeä asia. Mainoksen odotetaan säilyvän kunnossa ja uudenveroisena pitkään. Itsenäisenä toimittajana valitsemme aina asiakkaamme mainokselle laadun ja hinnan kannalta parhaan valmistajan.

Tuotevalikoimamme on hyvin kattava. Valomainosten lisäksi myymme tarratuotteita, opasteita sekä myymälämainonnan erilaiset opasteet.  Pitkä kokemuksemme sekä tuotevalikoimamme jatkuva kehittäminen ja laajeneminen takaavat onnistuneen idean toteutuksen ja tyytyväiset asiakkaat.

pyydä tarjous

valomainos toteutetaan led-tekniikalla

Valomainos toteutetaan led-tekniikalla joka on paljon kustannustehokkaampi ja huoltovapaampi kuin vanhanaikaiset neon-valomainokset. Valomainos on mahdollista toteuttaa sekä irtokirjain-valomainoksena tai perinteisenä kotelomallina. Koteloihin on mahdollista tulostaa yrityksen graafisen ilmeen mukaista viestintää.

Valomainoksissa on nykytekniikalla mahdollista toteuttaa myös vaihtuvaa viestintää. Ns. infotaulut ovat monelle yritykselle erinomainen tapa mainostaa monesti nopeastikin vaihtuvaa tarjontaa potentiaalisille asiakkaille. Allneon Oy suunnittelee ja asentaa valomainokset avaimet käteen periaatteella. Asiakkaan tehdäväksi jää  valita oman mieltymyksensä mukainen suunnitelma valomainoksesta ja sen jälkeen päättää valomainosten sijoittelusta yhdessä ammattilaisten kanssa.
led-valomainos
neon valomainos
valaisemattomat tekstit
somiste neonit
kotelovalomainos
valo-opasteet
valaisemattomat tekstit
pylonit ja tolpat
led-irtokirjaimet

Meiltä saat laadukkaat ja hinnaltaa kilpailukykyiset tuotteet

pyydä tarjous
Pic
© Copyright 2017 Allneon Oy